Lényeges információk a pápai miséről

2021. szeptember 06.
Kérjük, hogy regisztrációs fiókjába visszalépve szeptember 7-én éjfélig ellenőrizze, hogy a záró szentmisén valóban az a csoport van-e az Ön jegyéhez beállítva, amelyikkel a programon részt szeretne venni!

Kedves Résztvevő!

Ismét megnyitottuk a regisztrációs rendszerben a csoporthoz csatlakozás lehetőségét, hogy a szeptember 12-i zárómisén mindenki azzal a csoporttal vehessen részt, amelyikkel szeretne.

Kérjük, hogy regisztrációs fiókjába visszalépve ellenőrizze, hogy a záró szentmisén valóban az a csoport van-e az Ön jegyéhez beállítva, amelyikkel a programon részt szeretne venni.

A Programnaptárban az egyes események neve feletti ikonra kattintva beállíthatja, hogy mely csoport tagjaival együtt szeretne részt venni a szentmiséken. Ez alapján készítjük el a zónabeosztást. Azok a zarándokok fognak egy zónába kerülni, akiknek a neve mellett ugyanaz a csoport van.

Kérjük, hogy a csoportbeállításokat szeptember 7-én éjfélig végezze el, mert utána ezt a lehetőséget ismét lezárjuk, hogy megkezdhessük a zónabeosztást és minél hamarabb kiküldhessük a belépőjegyeket a zárómisére.

Ha elfelejtette jelszavát, a regisztrációs rendszer nyitóoldalán található „Elfelejtett jelszó” feliratra kattintva tud új jelszót beállítani.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére a következő e-mail címen: registration@iec2020.hu.

A kongresszuson való részvételről gyakorlati információkat talál az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus honlapján (ide kattintva).

A hatályos kormányrendelet alapján a NEK egyik rendezvényén való részvételhez sincs jelenleg szükség védettségi igazolásra, de kérjük, hogy felelős magatartásával járuljon hozzá saját maga és a többi résztvevő egészségének megóvásához.

Szeretettel köszöntjük:

NEK Titkárság