Nyugodtság és boldogság

2021. október 08.
A kongresszus első hírnöke, Szikora Róbert volt. A készülődés időszakáról, a NEK-en való fellépéséről és a Szentlélek jelenlétéről is beszélt interjújában.

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus első hírnöke volt Szikora Róbert. Az előadóművészt örömmel tölti el, hogy a világesemény sikeresen lezajlott. Személyes élményei közül kiemelte az egyik legemlékezetesebbet: „Átéltem egy csodálatos pillanatot: a fellépésem után én is lementem a közönséghez, és az első sorokból a feleségemmel együtt néztük a nyitóünnepséget. Fölnéztünk az égre…, még soha nem láttunk ilyen tiszta, kék égboltot bárányfelhőkkel. Majd a Műcsarnok felől megjelent egy fehér galamb, és szépen röpködött felettünk… Szinte egy helyben. Így történt, valóban így történt… ez nem a celebvilág, hogy nagyot mondjak. Ott volt velünk a Szentlélek.”

A kongresszus hírnöke bízik benne, hogy az egyhetes eseménynek, a lelki készülődésnek hosszabb távon is lesz hatása az életünkre. Erről és a Szentatya látogatásáról is beszélt Szikora Róbert. A vele készült interjút teljes egészében itt olvashatod el!

Forrás és fotó: Magyar Kurír