A gitáros csoportok liturgikus képzése, összefogása

2018.01.12

Az elmúlt időben megkezdődtek a közös gondolkodások, amelyek előkészítik az Eucharisztikus Kongresszus egyházzenei megújulásának munkálatait. Ennek keretében felvetettük és elfogadtuk, hogy új vagy felfrissített kommunikációs formákat vezessünk be, amelyeken keresztül lehetőségük van a zenészeknek vagy zenekarvezetőknek a kapcsolattartásra. Ehhez két fórumot hoztunk létre:

Facebook-csoport:
Várunk mindenkit, aki bárhol, bármilyen rendszerességgel zenél ún. gitáros misén. Ezen keresztül minden jó gyakorlatnak, kottának, kérdésnek, problémának megosztására és megvitatására lehetőség lesz. Zenekaronként bármennyi tagja lehet, kvázi mindenkit várunk bele. Hívjátok meg ismerőseiteket is! Tovább a Facebook-csoporthoz

Készíteni szeretnénk egy levelezőlistát, amelyen keresztül egy kicsit zártabb és hivatalosabb formában szeretnénk kölcsönösen a zenekarvezetőkkel kommunikálni. Erre a listára a feliratkozó zenekarvezetők, döntéshozók és helyetteseik iratkozhatnak fel ITT pár kérdés megválaszolásával. A feliratkozókat folyamatosan betesszük a levelezőlistába. A zenekar minden vezetői feladatot ellátó tagja jelentkezhet, akár 3-4 fő is.


Csanády Lőrinc

NEK2020 egyházzenei albizottság - projektvezető