Közeleg egy fontos határidő!

2021. június 26.
A kongresszus legtöbb eseménye ingyenes, de érdemes a helybiztosítás miatt ezekre is időben regisztrálni. A belépőjegyhez kötött programok szeptember 6-tól a Hungexpo területén lesznek. Június 30-ig kedvezményes elővételi lehetőséget kínálunk!

Miért érdemes már most jegyet váltanod? Mutatjuk!

Az úgynevezett heti jeggyel, amely a Hungexpo hétfőtől-péntekig tartó eseményeire szól, hozzájutsz az élményeken kívül: a zarándok csomaghoz, valamennyi napon meleg ebédhez és 8 napra érvényes közlekedési lehetőséghez. A jegy ára június 30-i elővétellel 7200 forint.

Ha három napot tudsz köztünk lenni a Hungexpon, akkor is érdemes elővételben jegyet váltanod. Valamennyi napon szentmisén vehetsz részt, katekézist és tanúságtételt hallhatsz fantasztikus személyiségektől, valamint találkozhatsz öt kontinensről érkező előadókkal, akik mind-mind lenyűgöző életutakat jártak és járnak be. Zarándok csomaggal és naponta meleg ebéddel várunk, ha három egymást követő napon látogatsz el a Hungexpora, akkor ezeken a napokon biztosítjuk számodra a közlekedéshez szükséges jegyeket. A belépő ára, ha június 30-ig váltod meg: 4800 forint.

Napi jegyek elővételére is van lehetőséged. Ha ezt online teszed, akkor a zarándok csomag mellé ebéddel is várunk és természetesen rengeteg mély gondolattal, közös imádsággal. Ezt a típusú belépőt június 30-ig kedvezményesen 2000 forintért válthatod meg.

Nézz körül a programjaink között KATTINTS IDE, regisztrálj ezekre is, válts kedvezményes jegyet és gyere el! 83 évet kellett várnunk, hogy kongresszust rendezhessünk! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Ünnepelj velünk!

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE!