Még nem regisztráltál a NEK-re?

2021. augusztus 22.
Ne halogasd tovább a regisztrációt a Kongresszusra! Augusztus 29-én lezárul az online regisztráció lehetősége! Válassz a programok közül, regisztrálj, hogy igénybe vehesd az utazási és egyéb kedvezményeket!

Augusztus 29-én lezárul az online regisztráció lehetősége. Természetesen ettől még a nagy eseményeken regisztráció nélkül is részt lehet venni. A Kongresszus legtöbb eseménye ingyenes, de érdemes a helybiztosítás miatt ezekre is időben regisztrálni.
KATTINTS IDE A JELENTKEZÉSHEZ!
Például azért, hogy részese lehess annak, amikor Ferenc pápa a szentmise előtt üdvözli majd a híveket szeptember 12-én a Hősök terén.

Koncertjegyek, belépők, szállások

Az online jelentkezés során választhatsz a NEK eseményei közül, koncertjegyet vásárolhatsz, szálláshelyet foglalhatsz. Ne halogasd a regisztrációt!

Kedvezményes utazás

A regisztráció előfeltétele annak, hogy igénybe vehesd az 50 százalékos utazási kedvezményeket a MÁV és a Volán járatain. Olvass tovább és megtudhatod, hogyan közlekedhetsz a fővárosban a NEK idején!

nek vonata


Hungexpo: Szentmise, előadások, közös ebéd

A belépőjegyhez kötött programok szeptember 6-tól a Hungexpo területén lesznek. Az úgynevezett heti jeggyel, amely a Hungexpo hétfőtől-péntekig tartó eseményeire szól, hozzájutsz az élményeken kívül: a zarándokcsomaghoz, valamennyi napon meleg ebédhez és 8 napra érvényes közlekedési lehetőséghez. Ennek ára: 10 800 forint.

Háromnapos és napijegyek váltása

Ha három napot tudsz köztünk lenni a Hungexpón, akkor is érdemes elővételben jegyet váltanod. Valamennyi napon szentmisén vehetsz részt, katekézist és tanúságtételt hallhatsz fantasztikus személyiségektől, valamint találkozhatsz öt kontinensről érkező előadókkal, akik mind-mind lenyűgöző életutakat jártak és járnak be.

vidám lányok

Zarándokcsomaggal és naponta meleg ebéddel várunk, ha három egymást követő napon látogatsz el a Hungexpóra, akkor ezeken a napokon biztosítjuk számodra a közlekedéshez szükséges jegyeket is. Ezeket a szolgáltatásokat 7200 forintért veheted igénybe.

Napijegyek váltására is van lehetőség 3000 forintért. Online jelentkezés esetén zarándokcsomaggal, ebéddel és érdekes, lélekemelő programokkal várunk a Hungexpón!

Ne felejts el regisztrálni!

Nézz körül a programjaink között KATTINTS IDE, regisztrálj ezekre is, válts jegyet és gyere el! 83 évet kellett várnunk, hogy kongresszust rendezhessünk! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Ünnepelj velünk!NEK Titkárság