Misszió a városban

2021. augusztus 28.
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hétköznapjain délutánonként színpadi programokkal szólítjuk meg a járókelőket Budapest két forgalmas terén.

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hetében szeretnénk olyan közel hozni a Kongresszus bejáratát az emberekhez, amilyen közel csak lehet.

A fővárosban a Széll Kálmán téren és az Örs vezér terén hétfőtől-péntekig kora délutántól estig egy-egy missziós színpadon koncertek, tanúságtételek, evangelizációs darabok várják az arra járókat.

A színpad mellett a "Meghallgatlak" sátorban mód nyílik mélyebb lelki beszélgetésekre, de a színpad körüli térben sokan személyes találkozások során, önkénteseinkkel beszélgetve ismerkedhetnek meg a kereszténységgel.

A színpadon keresztény zenei együttesek és lépnek fel: Kaláka, Makám, Andelic Jonatán, Golgota Gospel Kórus, Csiszér László, Eucharist, Pintér Béla, Szabad-ON, Flach Ferenc.

Megszólalnak olyan ismert művészek is, mint Lackfi János költő és Zámbori Soma színművész.

Minden nap 16 órától gyermekprogramokat tartunk.

Ismert személyek megosztják a hitükről szóló tanúságtételüket az érdeklődőkkel. Hallhatjuk többek között: Csókay András idegsebészt, Böjte Csaba ferences szerzetest, Varga László és Székely János püspököket, Hodász András atyát, Damian Stayne, a Cor et Lumen Christi karizmatikus közösség alapítóját Nagy-Britanniából, Mary Healy teológust és Barbara Heilt az USA-ból. Közülük többen előadást tartanak a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson is.

Látogass meg minket, és hozd el érdeklődő ismerőseidet is!

A programokról itt és itt is tájékozódhatsz!