Figyelem! Fontos határidő közeleg!

2021. augusztus 27.
Augusztus 29-én lezárjuk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra az online regisztrációs lehetőséget.

Röviden összefoglaljuk, hogy milyen előnyökkel és kedvezményekkel jár, ha még kihasználod az online regisztráció nyújtotta lehetőséget!

Aki a határidő lejárta előtt regisztrált, az veheti igénybe a MÁV és a Volánbusz járatain az 50 százalékos kedvezményt. Ennek részleteiről ITT olvashatsz!

Miért fontos, hogy regisztrálj a szentmisékre?
Ha online regisztrációval rendelkezel, akkor az oltárhoz közelebbi szektorokban biztosítunk számodra helyet!

Ha nem regisztráltál, akkor is eljöhetsz a kongresszus eseményeire! REGISZTRÁCIÓ!

A nyitó- és záró szentmisén és szeptember 11-én a Kossuth téri szentmisén és gyertyás körmeneten akkor is részt vehetsz, ha nem regisztráltál. Regisztráció nélkül azonban nem tudunk a színpadhoz közel eső szektorokban helyet biztosítani. A kivetítőkön és rádión keresztül azonban a távolabbi részeken is jól követhetőek lesznek az események.

A Hungexpo eseményeire a helyszínen válthatsz napijegyet, ha előzetesen nem regisztráltál. Ebben az esetben viszont nem tudunk meleg ebédet biztosítani. Az előzetes regisztráció kedvezőbb árral, és jelentősen gyorsabb beléptetéssel jár!

Köszönjük az együttműködésed és arra bíztatunk, hogy még most regisztrálj a kedvezményekért, biztosítsd a helyed és a lehetőséget, hogy életre szóló élményeket szerezz!

REGISZTRÁCIÓ!