Utazz a NEK-re a MÁV-val!

2021. szeptember 04.
Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus budapesti helyszínei egyszerűen elérhetőek a MÁV-START nemzetközi és belföldi járataival.

Budapest 14 európai országgal van közvetlen vasúti összeköttetésben. További információ az aktuális járatokról az alábbi linken érhető el: Nemzetközi utazás | MÁV-csoport (mavcsoport.hu)

A főváros és a nagyobb vidéki városok között közlekedő Intercity járatok kevés megállóval, a forgalmi dugók elkerülésével, kényelmes alternatívát kínálnak: Belföldi utazás | MÁV-csoport (mavcsoport.hu)

Menetrend és jegyvásárlás:

A menetrendekről és az utazási díjakról legegyszerűbben a a MÁV-START megújult online jegyvásárlási felületén (jegy.mav.hu), illetve a MÁV applikáción keresztül tájékozódhat, ahol sorban állás nélkül, kényelmesen, érintésmentesen meg is válthatja jegyét. A jegyautomatáknál a nap huszonnégy órájában, míg a vasútállomásokon lévő jegypénztárakban nyitva tartási időben van lehetőség jegyet vásárolni.

Segédlet a jegyvásárláshoz ITT

A budapesti főpályaudvarok megközelítése, csatlakozásai:

(Az állomások nevére kattintva megtekinthetők a szolgáltatások, nyitvatartási idők)

Nyugati pályaudvar

VI., Budapest, Nyugati tér

Déli pályaudvar

1122 Budapest, Krisztina krt 35-37.

Keleti pályaudvar

1087 Budapest, Kerepesi út 2-6.

Mindhárom pályaudvar közvetlen közelében van metró-, villamos- és buszcsatlakozás. A budapesti közösségi közlekedés járműveinek menetrendjéről bővebb tájékoztatás a BKK weboldalán vagy a BKK Futár applikációban található.

Emellett a látogatók a pályaudvarokról a rendezvényhelyszíneket gyalogosan, kerékpárral vagy akár megosztáson alapuló járművekkel is megközelíthetik.

MÁVDIREKT ügyfélszolgálat elérhetőségei 0-24 órában:

Telefonon: +36 (1) 3 49 49 49, Telekom hálózatból +36 (30) 499 4999, Telenor hálózatból +36 (20) 499 4999, Vodafone hálózatból +36 (70) 499 4999

Küldjön üzenetet: Ügyfélszolgálat | MÁV-csoport (mavcsoport.hu)