Missziós színpadok

6. nap - szeptember 10., péntek
Időpont
-
Hozzáadás Google naptárhoz
Nyelvek
Angol
Magyar
Regisztráció
Nem kötelező
Kategória
Akadálymentesített
Igen

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hetében szeretnénk olyan közel hozni a Kongresszus bejáratát az emberekhez, amilyen közel csak lehet. Ezért a Széll Kálmán téren és az Örs vezér terén hétfőtől péntekig kora délutántól estig egy-egy missziós színpadon koncertek, tanúságtételek, evangelizációs darabok várják az arra járókat.

A színpad mellett a "Meghallgatlak" sátorban mód nyílik mélyebb lelki beszélgetésekre, de a színpad körüli térben sokan személyes találkozások során, önkénteseinkkel beszélgetve ismerkedhetnek meg a kereszténységgel.

A színpadon keresztény zenei együttesek lépnek fel: Kaláka, Makám, Andelic Jonatán, Golgota Gospel Kórus, Csiszér László, Eucharist, Pintér Béla, Szabad-ON, Flach Ferenc… Megszólalnak olyan, a médiából ismert művészek is, mint Lackfi János költő és Zámbori Soma színművész. Minden nap 4 és 5 óra között gyermekprogramokat tartunk.

Sokan megosztják majd a hitükről szóló tanúságtételüket, csak ízelítőül: Csókay András, Böjte Csaba, Varga László és Székely János püspök, Hodász András atya, Damian Stayne, Mary Healy és Barbara Heil amerikából… Többen közülük az Eucharisztikus Kongresszus más fontos eseményein is megszólalnak.

Látogass meg minket, és hozd el érdeklődő ismerőseidet is!


Zámbori Soma színész és társai Jézus passióját jelenítik meg számunkra hangban, vetített képekkel és zenékkel. Izgalmas, ahogy a szent szöveg megelevenedik az avatott előadók mai tolmácsolásában. Az előadást követően abban is segítséget kapunk, hogy a hallottakat miként alkalmazhatjuk a saját életünkre.

Újabb lehetőség az Istent keresőknek, hogy találkozhassanak Vele!

Sándor Csaba már elítéltként tért meg, hite a börtönben mélyült el. Megindítóan beszél arról, hogy egy látszólag nagyon sikeres férfiember hogyan jut tévútra, és élete hogyan újul meg Jézus Krisztusban.

A Szent András Evangelizációs Iskola 1996 óta van jelen Magyarországon, hogy megtanítsanak bennünket a Jézus melletti tanúságtétel útjaira. Munkatársaik avatottan és világosan beszélnek saját hitük alapjairól is.

Dicsőítő zene, igehirdetés, személyes közbenjáró imádság.
Ha Istent keresed, és szeretnél Vele személyesen találkozni, mi segítünk!