Lefoglaltad már a helyed a NEK programjaira?

2021. június 02.
Videóval segítünk, hogy egyszerűbben jelentkezhess!

Átböngészted már a programokat? Eldöntötted, hogy szeretnéd hallani Böjte Csabát, a golyóálló bíborost vagy a többi nagyszerű előadót? Ott akarsz lenni a Ferenc pápa által celebrált szentmisén, ki nem hagynád az újabb Forráspontot? Akkor ideje jelentkezned és lefoglalnod a helyedet!

Segítünk! Nézd meg a videót! És a legfontosabb: ne felejts el utána helyet foglalni a regisztrációs rendszerünkben!

Hogyan jelentkezz csoportvezetőként? Nézd meg videónkat!

Hungexpo programjai

A Kongresszus meghívottjaiként a világ minden tájáról érkeznek előadók, akik tanításukkal és személyes példájukkal tesznek bizonyságot hitükről és mutatják meg nekünk a világegyház életét. Az ő előadásaikra a Hungexpón kerül majd sor szeptember 6-10. között. A pontos program megtalálható itt a honlapunkon a Program menüpont alatt. Ezekre az előadásokra is a regisztrációs rendszerünkben tudsz heti vagy akár napijegyet venni, amelyek árát és tartalmát megtalálod itt a honlapon, a Regisztráció menüpontban.

Fiatalok

Szeretettel várjuk a fiatalokat a kifejezetten számukra készített péntek esti programunkkal, amely Ákos koncerttel kezdődik, és egy – a korábbi évekből már ismert – Forráspont eseménnyel, dicsőítéssel, tanúságtétellel és szentségimádással zárul.

Elsőáldozók és családjaik

Amennyiben szeretnéd, hogy gyermeked a kongresszus nyitómiséjén legyen elsőáldozó, június 30-ig még jelentkezhetsz plébánosodnál vagy iskolai hitoktatódnál, akik további útmutatást adnak. Az elsőáldozók és családjuk nyitómisére való regisztrációjához részletes útmutatót találsz itt a honlapunk Regisztráció menüpontjában, az Elsőáldozók és családjaik ikonra kattintva.

Tavalyi regisztráltak

Sokan vannak, akik már tavaly regisztráltak a NEK-re, nekik már csak a jegyeik lefoglalása van hátra, hogy a rendezvényeken az oltárhoz közelebbi szektorokban kaphassanak helyet.

További részletekért (pl. ministránsok jelentkezése, csoportvezetővé válás, jegyvásárlás az esti kulturális programokra, részvételi díjak, szállás lehetőségek) olvasd át honlapunkon a Regisztráció és Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) menüpontokat, ahol minden fontos információt megtalálsz.

Ha további segítségre lenne szükséged, forduljon hozzánk bizalommal a registration@iec2020.hu e-mail-címre küldött levélben vagy a +36 1 411 3605 telefonszámon (munkanapokon 9-18 óra között).NEK Titkárság