Mit csináljak a tavalyi jegyemmel?

2021. június 28.
Ha tavaly sok tízezer zarándokhoz hasonlóan, regisztráltál az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra és megvetted a belépődet a Hungexpon lévő programokra, akkor itt az ideje, hogy rendelkezz a jegyeidről!

A járványhelyzet miatt idén szeptemberre kellett elhalasztani a világesemény. A tavalyi regisztrációval és jegyvásárlásokkal kapcsolatban a következőket kérjük tőled június 30-ig!

1. Lépj be a regisztrációs fiókodba! Kattints IDE!

2. Kattints a Rendelkezés a 2020-ra megvásárolt jegyekről menüpontra!

3. Válaszd ki számodra a megfelelőt a következő lehetőségek közül:

- Részt veszek a NEK-en 2021-ben! Ha ezt az opciót választod, akkor érvényesíted a tavaly megváltod jegyed a szeptember 5-12. közötti világeseményre. Nézz körül a programok közül, hogy kiket hallgathatsz meg a Hungexpon!

- Ha nem tudsz eljönni a kongresszusra, de tavaly váltottál jegyet a költségtérítéses programokra, akkor erről is rendelkezned kell!

- Lehetőséged van adományként lemondani a befizetett jegyed áráról.

- Ha visszaigényled a megváltott belépőd ellenértékét, akkor jóváírjuk a kifizetett összeget a bankszámládon, ahonnan a vásárlást bonyolítottad.

Ha idén csak a nagy, ingyenes eseményekre – nyitó szentmise, Forráspont-Ifjúsági est, szombati szentmise a Kossuth téren, majd körmenet, illetve a szeptember 12-i záró szentmise - tudsz eljönni, kérjük, hogy azokra is regisztrálj, hogy biztosítani tudjuk számodra a legjobb ülő vagy állóhelyeket!

Kérjük, hogy 2021. június 30-ig rendelkezz a tavaly váltott jegyeidről! Élj a kedvezményes elővételi lehetőséggel! Ennek részleteiről ITT olvashatsz!